Markus Krunegård – Everybody Hurts
 • Det Vackra Livet live på Debaser 2011-05-14
 • LIVE: Lördagen på Popaganda
 • " />

  Krunegård live på Com Hem Sessions

  April 21, 2012 |  av  |  Live, Nyheter, Video

  Jag hade tappat bort Markus Krunegård. Någonstans efter Hets lekfulla punk och hans fantastiska debutskiva Markusevangeliet tappade jag intresset. Hans live-framträdanden var långt ifrån övertygande och beslutet att släppa två skivor som uppföljare stank av hybris. Än värre var det att finna hybrisen omotiverad. Ingen låt på hans senaste plattor var i närheten av Jag är en vampyr, eller Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lägg därtill att mitt första intryck av hans senaste singel Everybody hurts var "meh" så vet jag inte riktigt vad det var som motiverade mig att ta mig till Obaren för två torsdagar sedan och se Krunegård uppträda för Com Hem Sessions.

  Men jag är väldigt glad att jag gjorde det. Jag är väl långt ifrån den förste att skriva det men Markus Krunegård har vuxit med ett par meter på scen. Han tar plats på ett helt annat sätt och verkar helt enkelt trivas bättre i rampljuset nu än när jag sett honom tidigare. Singeln från nya skivan är fortfarande radiopop 101 men andra låtar lyser igenom och visar på vilken fantastisk textförfattare Krunegård är. Han är helt enkelt fruktansvärt duktig på att med små medel dra i dom stora trådarna. 

  Com Hem Sessions är tyvärr bara tillgängligt för dig med Com Hem. För oss andra finns det youtube. Se ovan. 

   

  Kommentera