Crystal Fighters – Star of Love
 • The Confusions – Love
 • Josefina Sanner – Love Case Scenario
 • " />

  Howth – I will always love you

  February 13, 2012 |  av  |  Krönikor, Nyheter, Video

  Jag brukar hålla mig från att kommentera när kändisar dör. Kanske för att jag känner en koppling till deras verk mer än vad jag känner för personen som skapat dom. Någonstans där kring att jag började lyssna på The Libertines och Pete Doherty så lärde jag mig att skilja musiken från artisten. Det fanns så mycket skit att läsa om Doherty. Enligt brittisk press är han en direkt osympatiskt person för att uttrycka det milt. Men jag gillade ju hans musik och jag känner honom inte personligen. Så lösningen blev en avknoppning. Bra musik skriven av en potentiellt otrevlig människa är fortfarande bra musik.

  Så jag grät aldrig över Michael Jackson. Jag kände honom inte. Och jag gråter inte över Whitney Houston heller. Men jag sörjer deras bortkastade talang. Och när jag ser hur förjävligt det någonstans är att vara en av världens superstjärnor så tackar jag Xenu för att jag inte är kändis. 

   


  Kommentera