The Sound Of Arrows – Nova
 • Discodeine – Synchronize (feat. Jarvis Cocker)
 • Intervju: Loney, Dear
 • " />

  Gotye – Somebody that I used to know

  August 17, 2011 |  av  |  Nyheter, Video

  Somebody that I used to know är en jävligt bra låttitel. Egentligen säger den ju allt. Och det är nog svårt att inte känna igen sig i den på något vis. Låten i sig är kanske ingen nyhet längre, men eftersom tiden för oss allt närmre Gotyes nästa skivsläpp är den ändå aktuell. Låten, som är en fantastisk liten duett med sångerskan Kimbra, handlar inte helt otippat om krossad kärlek. Vad jag gillar extra mycket är hur videon förstärker låten. Tomheten i texten bärs verkligen upp av det sorgsna samspelet mellan Gotye och Kimbra.

  www.gotye.com

   


  2 kommentarer


  1. videon+låten, riktigt bra!

  2. den är fötrollande bra!

  Kommentera