Livechecken gör det värt att spela
 • Anna Järvinen följer upp
 • Kaka gör det själv
 • " />

  Hagaliden – Det gör ingenting/Upp på höjden

  May 6, 2011 |  av  |  Nyheter, releaselistan

  Hagaliden är ett band från Göteborg som spelar precis den typ av svenskspråkig pop som man väntar sig att de ska spela. Det doftar ljusa sommarnätter, på en brygga med utsikt över älvinloppet, på en lutande båt, med hjärtat krossat, blodet rusande. Det doftar Jakob Hellman och Skansros. Idag släpper Hagaliden sin debutsingel innehållande två låtar, Det gör ingenting och Upp på höjden. Passande nog släpps singeln på det göteborgska skivbolaget Luxury, som tidigare släppt bland andra Makthaverskan, Skansros, Franke och Katakomb.

  Lyssna på Hagaliden på Spotify eller Soundcloud

  Och ni som faktiskt befinner er i Göteborg – gå på releasefesten som är ikväll 6 maj i ett kajskjul. 

   

  Kommentera