Simon G – Att leva med skammen
 • Far och Son – Ciggdansen
 • Son Volt – American Central Dust
 • " />

  Son Lux – We Are Rising

  March 31, 2011 |  av  |  Nyheter, Recensioner

  Son Lux - skivkoll.se

  Efter flera års komponerande för olika dansgrupper släppte Ryan Lott sitt första soloalbum – At War With Walls and Mazes under namnet Son Lux. Tre år och en EP senare kommer nu hans uppföljare We Are Rising

  Hans mörka texter, framförda av hans försiktiga röst, som backas upp av rytmer hämtade från hip hop och experimentell rock gav ett album som hyllades av kritiker och publik. Lott gjorde dock inte mycket mer väsen av sig utan återgick till att skapa musik till ett flertal dansföreställningar och senare till EP:n Weapons (2010) som är mer instrumental och elektronisk än debuten.

  We Are Rising är lika suggestiv som debuten, men nu med mer klassiska influenser. Om At War With Walls and Mazes föll dig i smaken så kommer We Are Rising knappast göra dig besviken.  

  Son LuxSpotify.

   


  Kommentera