Simon G – Att leva med skammen
 • Far och Son – Ciggdansen
 • Son Volt – American Central Dust
 • " />

  Son Lux – We Are Rising

  March 31, 2011 |  av  |  Nyheter, Recensioner

  Son Lux - skivkoll.se

  Efter flera års komponerande för olika dansgrupper släppte Ryan Lott sitt första soloalbum – At War With Walls and Mazes under namnet Son Lux. Tre år och en EP senare kommer nu hans uppföljare We Are Rising

  Hans mörka texter, framförda av hans försiktiga röst, som backas upp av rytmer hämtade från hip hop och experimentell rock gav ett album som hyllades av kritiker och publik. Lott gjorde dock inte mycket mer väsen av sig utan återgick till att skapa musik till ett flertal dansföreställningar och senare till EP:n Weapons (2010) som är mer instrumental och elektronisk än debuten.

  We Are Rising är lika suggestiv som debuten, men nu med mer klassiska influenser. Om At War With Walls and Mazes föll dig i smaken så kommer We Are Rising knappast göra dig besviken.  

  Son LuxSpotify.

   


  5 kommentarer


  1. That insight’s just what I’ve been looking for. Thanks!

  2. Hei!Blir med i siste liten :)Siden jeg har en 3-̴ring og nummer to kommer n̴r som helst ville jeg valgt babyting og barneting. En av koseklutene hadde nok gjort seg for eksempel. Ogs̴ en ting til mor Рsmykkeknaggen. Ha en fin dag! :)Lise

  3. How about blue-green & gray??? They are complimentary colors of yellow. I found this fun but sophisticated set at WalMart (who I think has the best selection of bedding anywhere)I would add some yellow pillows to the mix to tie in your yellow walls, & maybe a yellow coverlet to the foot of the bed.

  4. Az állatkiosztással kapcsolatban jegyezném meg,hogy akinek több miliós autóra telik annak nem jelenthet gondot venni 15DB előnevelt csirkét.Ezt gondoltam én is de sajnos ez nem így van, mert Nyírkarászon amikor osztották az állatokat, mintha egy autó kíálitásra csöppentem volna,Ott megtalálható volt mindenféle autó márka WV passat,golf,opel,Stb.NEM értem a mai üzemanyag árak mellet ők is rászorultak? mert ha igen akkor szeretnék én is olyan szegény lenni.

  5. Coronel, a maior parte das pessoas que aqui dizem ser o Serra já derrotado, devem ser petralhas.O Serra é o MELHOR candidato.O( que fez o Russo de bom?E o Ratad,só o pior Enem e o kit gay, alem de se juntar com Maluf e amiguinho do Lula.

  Kommentera