Warning: include(/storage/content/23/171923/skivkoll.se/public_html/wp-admin/js/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/23/171923/skivkoll.se/public_html/wp-settings.php on line 319 Warning: include(): Failed opening '/storage/content/23/171923/skivkoll.se/public_html/wp-admin/js/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php:/storage/content/23/171923/pear/php') in /storage/content/23/171923/skivkoll.se/public_html/wp-settings.php on line 319 The Bear Quartet - Lovers Goodbye - Skivkoll.se | Skivkoll.se Britta Persson – Meet a bear
 • Monty feat. Lorentz – En till himmel
 • Gratis MP3 med The Bear Quartet
 • " />

  The Bear Quartet – Lovers Goodbye

  December 16, 2010 |  av  |  Nyheter, Video

  Vacker låt, vacker video. Begåvade Fucking Åmål-stjärnan Alexandra Dahlström fortsätter sin framgångsrika regikarriär med den här snygga – och i kombination med låten smått melankoliska – berättelsen om fylla, vänskap, längtan och verklighetsflykt. Låten kommer från Bear Quartets senaste skiva Monty Python. Lyssna på hela skivan på Spotify.

   

  1 kommentar


  1. MINA JULLÅTAR ÄR UPPE PÅ BLOGGEN! Besök: http://scme.blogg.se och skriv gärna vad du tycker om dom i gästboken! :)

  Kommentera