Martin Andersson varje fredag
 • Way Out West 2009
 • Lil’ Kim och Kelis till Way Out West
 • " />

  Way Out West fredag eftermiddag

  August 14, 2010 |  av  |  festivaler, Nyheter

  På fredagseftermiddagen drog utomhusspelningarna på Way Out West i Göteborg igång. Jens Lekman såg ut att trivas på hemmaplan och var lika säker som på spelningen på Strand förra helgen.

  Panda Bear spelade på Linnéscenen, och påminde stundtals om när Ross och Chandler i Friends startar ett eget band – Way, No Way. Beach House däremot som därefter äntrade Linnéscenen drog stor publik med sin dream pop. Sångerskan Victoria Legrand är som en kombination av Chrissie Hynde och Christine McVie. Ett ödmjukt band som förtjänar ännu mer uppmärksamhet.

  Göteborgs Symfoniorkester drunknade tyvärr lite i spelningen med The Soundtrack Of Our Lives som hade med sig en hemlig gäst. Skulle Noel Gallagher dyka upp? Eller hans bror? Det var istället Tommy Blom från 1960-talets boy band Tages som klev upp scenen iförd kaftan. TSOOL framförde en hel del gammalt material som ännu idag, femton år senare, står sig mycket bra.

   

   


  Kommentera