Asher Roth – Asleep In The Bread Aisle
 • Eminem – Relapse
 • Eminem – We Made You
 • " />

  Eminem piggare än någonsin

  April 28, 2010 |  av  |  mp3, Nyheter

  Man blir alltid lite skeptisk till vad som egentligen är freestyle-rap och inte när det är lite för bra för att vara sant. Här är i alla fall ett nytt livstecken från Eminem, som släpper sin nya skiva Recovery den 12 juni. Och med tanke hur bra den där extra Relapse: Refill-EP:n var som kom i vintras är förväntningarna ganska höga. Lyssna på Eminems freestyle Despicable här!

  Eminem på CDON.com 

   

  1 kommentar


  1. Jag har aldrig varit något större Eminem-fan. Men man måste ge honom cred för vissa grejer. Freestyle cypher var ju också sjuk. Han slaktade både Mos Def och Black Thought där, även om det tar emot att erkänna.

  Kommentera