Anna Hamilton – Captured
 • Moby – Wait For Me
 • Tomas Halberstad
 • " />

  The Amazing – Wait for a light to come

  April 19, 2010 |  av  |  Nyheter, Recensioner

  The Amazing - Skivkoll.seThe Amazing är ett sånt där band som ofta framställs i relation till sina gamla eller övriga projekt. Det kan till en början ge en fingervisning om musikens riktning, men efter en stund blir informationen tämligen ointressant och orättvis. The Amazing tål gott och väl att presenteras på egen hand.

  På nya EP:n Wait for a light to come fortsätter gruppen på den inslagna vägen – trevande, smekande och vacker folkpop i slow motion, med småpsykedeliska inslag. Men ibland åker också elgitarrerna fram och ger musiken en välbehövlig push framåt (men någon enstaka gång blir det tyvärr gitarronani ).

  Poängen är att The Amazing vågar svänga till det lite mer den här gången, vilket bara är välkommet. De har ju fortfarande en osviklig känska för de där små nyanserna i musiken som fastnar först  efter några lyssningar. Vi som gillar EP-formatet har fått en riktig liten present, en skiva som kan gå på igen, och igen och igen.  

  Wait for the light to come är ute nu på Fashion Police.

  Hemsida | MySpace | CDON.com | Spotify

   

  1 kommentar


  1. The Amazing’s “Wait for a light to Come” finns också släppt som vinyl mini-LP av Subliminal Sounds. Även The Amazing’s debut album finns tillgängligt som vinyl-LP, också den släppt av Subliminal Sounds.

  Kommentera