KaiserCartel – March Forth
 • New Moscow – Slow Down
 • Camera Obscura – My Maudlin Career
 • " />

  Joshua Radin – Simple Times

  October 16, 2009 |  av  |  Nyheter, Recensioner

  Joshua Radin - Skivkoll.se

  New York-hunken Joshua Radin var i Sverige förra veckan och snärjde flickhjärtan runt sina gitarrplockande fingrar. Men om man bortser från de kraftiga ögonbrynen, de ständiga hundögonen och det utstuderade plommonstopet, gör Joshua Radin på nya skivan Simple Times alldeles utmärkt singer/songwritermusik som aldrig stör. Det låter kanske inte som något vidare omdöme, men om man är ute efter snyggt och trevligt tv-serieskval i kölvattnet av James Blunt, Damien Rice, Jack Johnsson och – ibland – Elliott Smith, kan Joshua Radin vara din man.

  Spotify | Hemsida | MySpace

   


  Kommentera