The Baboon Show – Best Of
 • Fucked Up tänjer hardcore
 • Cute Is What We Aim For – Rotation
 • " />

  Bruket – Sthlm kallar

  July 14, 2009 |  av  |  Nyheter, Recensioner

  Bruket - Skivkoll.se

  Sist jag fick en nervig debut-EP från ett Fagerstaband i min hand hette avsändaren The Hives. Och se hur det gick. Den här gången heter bandet Bruket, och står för en av årets trevligaste överraskningar med sin arbetarromantiska punkrock som låter både Ebba Grön och The Clash. Textrader som ”Stockholm kallar, men jag har inget att säga / i natt hoppas jag att Rosenbad brinner / tynar bort och försvinner” visar var skåpet ska stå. Men faktum är att varselångesten också gör att debut-EPn innehåller tre riktigt jämnstarka dängor att dricka folköl och känna sig klädsamt revolutionär till. Ser fram emot fullängdaren. 

  MySpace

   


  2 kommentarer


  1. Jag har tagit bilden.
   Bruket är bäst!

  2. Silvana Fumarola

   haha, Dadde i bakgrunden :’)

  Kommentera