BKO är klädsamt vemodiga
 • Spotify släpps lös idag
 • Jonathan Johansson ny på Hybris
 • " />

  Jonathan Johansson är lös

  February 2, 2009 |  av  |  mp3, Nyheter
  Jonathan Johansson - Skivkoll.se

  Nu har årets första riktigt spännande debutskiva släppts fri för lyssning på Myspace. Det handlar förstås om Hybris senaste fynd, Jonathan Johansson. Han har redat charmat många av oss med singeln En hand i himlen och den nästan ännu vackrare "b-sidan" Innan vi faller. Nu är äntligen albumet En hand i himlen klart – en närmast smäktande och sval synthpoppig blandning mellan Familjen, Kent, Ratata och Pacific!, bara för att nämna några svenska referenser. 

  Men det är någonting med Jonathan Johansson som gör att han känns mer sympatisk än alla ovanstående. Kanske är det för att det inte verkar som att han försöker så mycket? Kanske är det för att han lyckas hitta den perfekta nerven som ligger i kläm mellan vemod och pepp, fredagkväll såväl som söndagförmiddag? Kanske är det för att verkar så förbannat ärlig?

  En hand i himlen kommer ut på Hybris den 9 februari 2009. 

  Lyssna på Jonathan Johansson här!

   


  2 kommentarer


  1. Jag gillar det. Låter som en elektropopigare Tomas Andersson på skånska. :)

  2. Det smög sig bort ett Wij. Menade så klart Tomas Andersson Wij.

  Kommentera