Norma – Book of Norma
 • STIM och X5 Music öppnar arkiven
 • Popstjärneblogg via Indien
 • " />

  NONS och Novoton blir 3NO Music AB

  December 1, 2008 |  av  |  bransch, Nyheter
  Monty's Loco - Skivkoll.se

  Idag meddelar svenska indiebolaget North of No South att man förvärvar kollegan Novoton genom ett nybildat aktiebolag, där de fyra delägarna ingår. 3NO Music AB ska fungera som ägarbolag till NONS Records, Novoton, NONS License, NONS barn och kommande etiketter. Den gemensamma förlagsverksamheten kommer att gå under namnet NoTre Music Publishing. NONS har bland annat Komeda, Monty’s Loco (bilden), Silverbullit, Doktor Kosmos, The Perishers, Isolation Years och Asha Ali på sin meritlista. Novoton har släppt Norma, Pascal, Existensminimum, Antennas och Novak. Vd för nya bolaget blir Elin Trogen

   

  Kommentera